WWE SuperCard Seizoen 9 is nu beschikbaar

Voor nieuwe mededingers en doorgewinterde Legendes wacht de ring in WWE SuperCard Seizoen 9! 2K heeft vandaag aangekondigd dat een spannend nieuw tijdperk van het verzamelbare kaart-vechtspel van Cat Daddy Games beschikbaar is als gratis downloadbare update in de Apple App Store voor iOS-apparaten; de Google Play Store en de Amazon Appstore voor Android-apparaten; en Facebook Gaming. WWE SuperCard Seizoen 9 werd aangekondigd met een spannende live action trailer met WWE Superstars Bianca Belair en The Miz in de hoofdrol.

Seizoen 9 introduceert het nieuwe speltype Tables, Ladders and Chairs (TLC), waarin spelers worden uitgedaagd om de drie speelstukken van hun tegenstander, de eerder genoemde Table, Ladders en Chairs, te vinden en bloot te leggen voordat zij hetzelfde doen in dit WWE-thema van het klassieke, op rasters gebaseerde voorspellingsbordspel.

Drie nieuwe kaartniveaus – Octane, Extinction en Pixel – voegen in WWE SuperCard Seizoen 9 meer dan 200 kaarten toe voor spelers om vrij te spelen en vooruit te komen. Nieuwe kaarten vertegenwoordigen vroegere en huidige WWE Superstars, waaronder The Tribal Chief en Undisputed World Champion Roman Reigns, Raw Women’s Champion Bianca Belair, en de Baddest Woman on the Planet, SmackDown Women’s Champion Ronda Rousey. Nieuwkomers die hun WWE SuperCard debuut maken zijn NXT Superstars Blair Davenport en Meiko Satomura.

WWE SuperCard-wedstrijden in Seizoen 9 bevatten nu commentaar van WWE Universe-favoriete omroeper Michael Cole, dus spelers kunnen het volume opvoeren. Seizoen 9 bevat ook speciale uitrusting die spelers in de strijd kunnen gebruiken. Door de speciale uitrusting aan de bijbehorende WWE Superstar toe te kennen, kunnen spelers de statistieken van de kaart aanzienlijk verbeteren en de concurrentie in bestaande en nieuwe speltypen overmeesteren.

Watch parties zullen gedurende WWE SuperCard Seizoen 9 doorgaan, waardoor spelers hun vaardigheden als fantasieboekers kunnen laten zien en met andere spelers kunnen chatten tijdens geselecteerde WWE-evenementen. Terwijl een Watch Party actief is, kunnen spelers proberen wedstrijdresultaten te voorspellen met behulp van hun eigen kaarten. Hoe meer correcte voorspellingen ze maken en hoe beter de kaarten die ze gebruiken, hoe beter hun kansen om beloningen te ontvangen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password