WWE SuperCard doet mee met gloednieuwe WrestleMania 38-tier en tijdelijke, nieuwe gamemode

2K kondigde vandaag het debuut aan van de WWE SuperCard WrestleMania 38 kaartentiers, inclusief meer dan 70 nieuwe kaarten met fan-favoriete WWE Superstars, Legends en Hall of Famers in het verzamelbare kaart-vechtspel van Cat Daddy Games. Op 1 april kunnen fans zich verheugen op het verzamelen van nieuwe, krachtigere kaarten met Roman Reigns, Charlotte Flair, Ronda Rousey, ‘Stone Cold’ Steve Austin, The Undertaker, AJ Styles, Becky Lynch, Brock Lesnar en nog veel meer.

De laatste WWE SuperCard Seizoen 8 update is van start gegaan met een live action reclamecampagne met Roman Reigns en The Usos, die aansluit op Reigns’ Money in the Bank Takeover, die loopt van 30 maart tot en met 2 mei. Het evenement geeft spelers de eer om hun “Tribal Chief” te erkennen terwijl ze actief zijn. In die periode biedt de gamemode extra beloningen voor het beklimmen van de top van de ladder en het neerhalen van de aktetas.

Daarnaast komt er in mei een gloednieuwe, beperkte Tag Team Takedown-mode, waarin spelers het samen opnemen tegen andere tag teams. Teams verdienen beloningen door het winnen van wedstrijden en het voltooien van mijlpalen. Na afloop van de wedstrijd hebben de partners de optie om als team door te gaan voor meer beloningen of om verder te gaan op zoek naar andere tag-teampartners zonder beloningen te verliezen.

Kijk uit naar meer geweldige WWE SuperCard-activiteiten in de maand april, waarin meerdere speciale editie-kaarten worden uitgebracht die spelers kunnen verdienen, waaronder een Irwin R. Schyster (aka I.R.S.)-kaart op Belastingdag, een feestelijke Triple H D-Generation X-kaart, een “Remastered”-Bayley-kaart en meer!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password