WWE 2K22 Banzai Pack is nu beschikbaar

2K komt vandaag met het Banzai Pack, het eerste DLC-pakket voor WWE 2K22, met fanfavoriete WWE-legendes Yokozuna en Rikishi, “The Samoan Bulldozer” Umaga, de huidige Raw Superstar Omos en de opkomende NXT-ster Kacy Catanzaro. Alle vijf Superstars worden ook geleverd met MyFACTION EVO-kaarten, die kunnen worden opgewaardeerd door te gamen in de MyFACTION-gamemode.
Yokozuna is een WWE Hall of Famer die tweemaal WWE Kampioen was, tweemaal WWE Tag Team Kampioen, en was ook tweemaal wereldkampioen sumoworstelen. Yokozuna was een geduchte superzwaargewicht tegenstander, die tijdens zijn WWE-carrière Hulk Hogan, Bret “Hit Man” Hart en The Undertaker bedreigde met zijn verpletterende “Banzai Drop” als finishing manoeuvre. Zijn neef Rikishi is ook een WWE Hall of Famer, een voormalig Intercontinentaal Kampioen, tweevoudig Wereldkampioen Tag Team en WWE Tag Team Kampioen, bekend om zijn speelse dansjes, stijlvolle verschijning en gevreesde “Stinkface” aanval. “The Samoan Bulldozer” Umaga – Rikishi’s broer – was tweemaal Intercontinentaal Kampioen en terroriseerde WWE Superstars met zijn angstaanjagende gezichtsbedekking en harde aanval. Alle drie zijn ze lid van de beroemde Anoa’i familie, waartoe ook WWE Superstars Roman Reigns, Jimmy en Jey Uso, en WWE Legende The Rock behoren. De 7’3″ Omos is een voormalig Raw Tag Team Kampioen die het onlangs opnam tegen Bobby Lashley in een spannende wedstrijd op WrestleMania 38, terwijl Kacy Catanzaro de aandacht blijft trekken op NXT met haar gymnastische vaardigheden en innemende persoonlijkheid.

In totaal zullen er de komende maanden vijf DLC-packs verschijnen, met 27 nieuwe speelbare personages. Content packs die na de lancering verschijnen, zijn los te koop, terwijl de volledige set wordt meegeleverd in de Season Pass, Deluxe Edition en nWo 4-Life Digital Edition van WWE 2K22.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password