WW1 FPS Isonzo’s derde gratis uitbreiding nu beschikbaar

Het is tijd voor soldaten om de derde map van Isonzo’s gratis Caporetto uitbreiding binnen te marcheren! Verover de beruchte en langverwachte Monte Grappa nu op PC, PlayStation 4 & 5, Xbox One en Xbox Series X|S. Zullen de Italianen de Duitsers opnieuw tegenhouden, of zullen spelers de geschiedenis veranderen in deze WW1 FPS? Het betaalde Expedition Units Pack is nu ook beschikbaar – spelers kunnen het uiterlijk van de Duitse troepen verder verfraaien.

Tijdens de Eerste Wereldoorlog vormden de Italianen een laatste verdedigingslinie op de Monte Grappa in een laatste poging om de Duitse en Oostenrijks-Hongaarse legers ervan te weerhouden Venetië te bereiken en zo kritieke delen van het land te controleren. Isonzo’s gratis Grappa-update reconstrueert deze confrontatie, waardoor spelers de kans krijgen om de geschiedenis te beleven en misschien zelfs de loop ervan te veranderen terwijl ze zich een weg banen door een gecrasht landschap bezaaid met loopgraven.

Om de machtige top te bereiken, moeten de Duitse soldaten echter eerst door de bossen in de valleien van de Massiccio del Grappa trekken. Het Italiaanse leger vecht met hand en tand om hen tegen te houden op hun weg naar de verovering van Monte Tomba, Castel Cesil, Monte Palon en tenslotte Cima Della Mandria. Deze bergen waren allemaal cruciaal in de strijd om Monte Grappa, en dus van het grootste belang om ze te verdedigen of te veroveren.

Met de Grappa-update krijgen alle partijen in de oorlog de beschikking over extra wapens om mee naar het slagveld te nemen. De unieke Dreyse M1908 kan nu worden uitgerust door Duitse soldaten, en de Oostenrijk-Hongaren kunnen zich bewapenen met de massieve Gasser M1870. Het Italiaanse leger heeft The Revolver Orbea Hermanos – Tettoni 1916 gekregen om te gebruiken terwijl ze hun grondgebied proberen te verdedigen.

Samen met de gratis kaart Grappa is nu ook het nieuwe Expedition Units Pack beschikbaar, met allerlei nieuwe aanpassingsmogelijkheden voor de Duitse troepen. Dit DLC-pakket voegt in totaal 12 uniformen, 24 hoofddeksels, 2 gezichtsvoorwerpen, 7 gezichtshaarvoorwerpen en 3 gezichten toe aan Isonzo. Deze items zijn puur cosmetisch en hebben geen enkele invloed op de gameplay.

 

De historische multiplayer WW1 Game Series probeert de Grote Oorlog dichterbij te brengen dan ooit tevoren, en de Caporetto uitbreiding introduceert spelers in een belangrijk deel van de Duitse betrokkenheid aan het Italiaanse front. Alle nieuwe kaarten zijn gebaseerd op zorgvuldig onderzoek om de uitdagingen van soldaten aan beide zijden van het conflict weer te geven, met historische kaarten en fotografie gecombineerd met memoires van schrijvers en moderne geschiedenissen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com