Wuselfaktor in actie in de eerste in-game trailer voor Pioniers van Pagonia

Vandaag is Volker Wertich, de bedenker van de beroemde The Settlers-serie, samen met de bekroonde Duitse indiestudio Envision Entertainment, verheugd om een uitgebreide eerste blik te werpen op de gameplay van hun aankomende game Pioneers of Pagonia. Het 20-koppige ontwikkelteam onthulde hun levendige strategische city builder game voor het eerst in februari van dit jaar. Het spel, waarin het draait om het bouwen, ontdekken en verkennen van een fantastische fantasiewereld, komt eind 2023 uit in Steam Early Access op Windows PC. Spelers kunnen de game nu op Steam wensen.
De gameplay van Pioneers of Pagonia wordt gekenmerkt door Volker Wertich en Envision Entertainment’s kenmerkende “Wuselfaktor” – een Duits woord dat grofweg vertaald kan worden met “de drukte factor” – en richt zich op een diepgaande economische simulatie met vertakkende productieketens. Duizenden Pagoniërs scharrelen door de nederzetting en voeren nauwgezet hun taken uit. Maar zelfs in het fabelachtige Pagonia zijn er duistere geheimen, gemene wezens en territoriale conflicten die opgelost moeten worden.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password