Wreckfest lanceert vandaag op Nintendo Switch

Breek de regels en ga tot het uiterste in full-contact racen op de Nintendo Switch met geweldige auto’s, intense actie en krankzinnige physics. Wreckfest is een racegame met een demolitie-derby-thema en zit boordevol upgrades en aanpassingsopties: of je je nu voorbereidt op je volgende derby met verstevigde bumpers, rolkooien en zijbeschermers, of je auto klaarmaakt voor een bangerace met verschillende motoronderdelen. Elke crash wordt beloond, rij clean of juist heel gemeen, het is aan jou! Of neem een schoolbus mee naar een race en sla andere auto’s aan diggelen!
De Nintendo Switch-versie biedt naast het basisspel ook twee seizoenspakketten die je kunt aanschaffen: Seizoen 1-pakket bevat 20 waanzinnige en iconische voertuigen, 20 krankzinnige dakdecoraties en een auto-aanpassingspakket met nieuwe bepantsering, velgen en meer en kost  € 14,99. Seizoen 2-pakket geeft je toegang tot 12 extra auto’s voor € 12,99. De prijs van het basisspel is € 39,99. Seizoenspakketten zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password