Wreckfest komt naar Nintendo Switch op 21 juni 2022

Spectaculaire voertuigvernietiging, gesloopte auto-onderdelen en een vrachtwagenlading plezier – met piepende banden, Wreckfest komt naar Nintendo Switch op 21 juni 2022. Tientallen voertuigopties geven je de kans om creatief te zijn wanneer je je vrienden online sloopt en streeft naar sloopdominantie. Of je nu een grasmaaier, schoolbus of oogstmachine kiest, in deze game draait alles om gezelligheid, halsbrekende races en over-the-top crashes.

Naast een aanzienlijk aantal ongewone en normale voertuigen waaruit je kunt kiezen, biedt Wreckfest zijn spelers meerdere racebanen en zinvolle aanpassingen voor een goed uiterlijk en armor upgrades. Dit sloop derby thema race spel zal u in ontzag achterlaten van de ontzagwekkend uitziende voertuig vernietiging, dus start de motor en maak je klaar voor de release.

Wreckfest bevat een online multiplayerspeltype voor maximaal 16 spelers en offline toernooien met een constante 30 FPS. De Nintendo Switch-versie biedt twee seizoenspakketten: Seizoen 1-pakket bevat 20 te gekke en iconische voertuigen, 20 waanzinnige dakdecoraties en een auto-aanpassingspakket met nieuwe bepantsering, velgen en meer. Seizoen 2-pakket geeft je toegang tot 12 extra auto’s. De SRP voor zowel de digitale als de retail editie is € 39,99.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password