WRC Generations is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch

NACON en de studio KT Racing maken met plezier bekend dat WRC Generations, de officiële videogame van het FIA World Rally Championship, nu verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch. De digitale versie verschijnt later in december.

De nieuwste game van KT Racing is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch-spelers, zodat ook zij kunnen genieten van de meest indrukwekkende content ooit in een rallygame. Eén van de grote nieuwe features is League mode, een doorlopend klassement waarin spelers het opnemen tegen andere spelers van vergelijkbaar niveau in dagelijkse en wekelijkse uitdagingen, zowel één tegen één als in teams. De introductie van hybride wagens maakt de gameplay strategischer dan ooit, waarbij spelers voor elke speciale stage de beste mapping moeten selecteren en hun elektrische vermogen zorgvuldig moeten beheren. Ook nieuw is de livery-catalogus, waarin spelers hun zelfgemaakte livery’s en stickers kunnen delen, en op hun favorieten kunnen stemmen. Tenslotte kunnen spelers hun eigen teams samenstellen om uitdagingen te overwinnen en in het klassement van hun groep te stijgen.

Om rekening te houden met de specifieke aspecten van het systeem, hebben Nintendo Switch-spelers een apart klassement, wat betekent dat de cross-platform-functies zijn voorbehouden aan de versies voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc.

WRC Generations in cijfers:

  • 22 landen om te verkennen
  • 50 teams om mee te spelen
  • 165 special stages om te voltooien
  • 37 legendarische wagens om mee te racen, inclusief bonuswagens
  • 750 kilometers aan parkoersen

WRC Generations, het meest uitgebreide deel in de serie, is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, pc en Nintendo Switch.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password