WRC 9 arriveert op Nintendo Switch

NACON en ontwikkelstudio KT Racing maken bekend dat WRC 9, de officiële videogame van het FIA World Rally Championship, nu verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch.

WRC 9 werd warm ontvangen door pers en publiek van over de hele wereld. Nadat de game eind 2020 al verscheen voor next-generation-consoles, kunnen nu nog meer spelers genieten van de top in off-road-racing-sims dankzij de versie voor de Nintendo Switch die vanaf vandaag verkrijgbaar is in de Nintendo eShop.

WRC 9 voor de Nintendo Switch bevat alle content die momenteel verkrijgbaar is, waaronder 110 speciale stages, een diepgaande en meeslepende Career-mode met managementopties voor schema’s en teams, en nog realistischere physics. Daarnaast kunnen spelers hun racetalent beproeven in dagelijkse en wekelijkse online-uitdagingen.

Race vandaag nog naar de Nintendo eShop en geniet waar en wanneer je maar wilt van een ongekende off-road-ervaring, midden in het FIA World Rally Championship-seizoen! Een fysieke versie van WRC 9 voor de Nintendo Switch™ komt later beschikbaar.

  • 14 omgevingen, meer dan 110 speciale stages, 3 nieuwe rally’s (Japan, Nieuw-Zeeland, Kenia), en de nieuwe speciale stages van Finland en Portugal die als post-launch-patches zijn uitgebracht voor consoles
  • Meer dan 50 officiële teams en hun kleuren van de WRC, WRC 2, WRC3 en Junior WRC
  • Meer dan 15 legendarische wagens die hun stempel op de geschiedenis van de WRC hebben gezet
  • Een diepgaande en meeslepende Career-mode met managementopties voor personeel, kalender en R&D

 

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password