WRC 10 is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

NACON en KT Racing Studio kondigen aan dat WRC 10, de officiële videogame van het FIA World Rally Championship, nu verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch.
De anniversary-editie van WRC, die het 50-jarige bestaan van de competitie viert, is volgepakt met nieuwe features en sensaties, waaronder de historische mode die spelers laat deelnemen aan 23 evenementen die hun stempel hebben gezet op de geschiedenis van het kampioenschap. Met meer content dan ooit, is WRC 10 een eerbetoon aan 50 jaar rallysport van fans van zullen smullen. De populaire Career Mode is ook present in de Switch™-versie, inclusief de toegevoegde livery-editor en de mogelijkheid je eigen team te creëren. Spelers kunnen nu hun eigen kleuren toevoegen aan de kampioenschapswagens, die zijn gebaseerd op ongeveer 30 voertuigen uit deWRC, WRC 2, WRC 3 en Junior WRC-categorieën, maar ook de historische wagens in de game, naast de 52 officiële teams van het 2021-seizoen. De perfecte kans om de uitdaging aan te gaan met je persoonlijke team, in je eigen kleuren!
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password