World Series of Warzone komt naar de Londense Copper Box Arena voor uitverkochte Global Final

Aanstaande zaterdag, 16 september, vindt de langverwachte World Series of Warzone™ (WSOW™) Global Final, gepresenteerd door Prime Gaming, voor de allereerste keer plaats in de Copper Box Arena in Londen voor een publiek van 3.000 fans.

Esportskampioenen van over de hele wereld komen samen om voor het oog van fans te strijden voor een deel van de indrukwekkende prijzenpot van 600.000 dollar.

Op WSOW 2023 vliegen ’s werelds meest vaardige Call of Duty®: Warzone™ spelers naar Londen en betreden het podium om het tegen elkaar op te nemen. 2023 is een uniek jaar voor de competitie, want voor het eerst kunnen spelers in Latijns-Amerika en Azië zich kwalificeren voor de WSOW Global Final, waarmee het de meest internationale competitie ooit wordt.

Brengt Fifakill, samen met abWizz en OEKIY, de trofee naar Europa of neemt TOMMEY, samen met Newbz en Almond, de trofee mee terug naar de Verenigde Staten? Beide trio’s namen belangrijke prijzen mee naar huis tijdens respectievelijk de EU en NA Stage 2 Finals, maar het valt nog te bezien welk team tot de uiteindelijke kampioenen gekroond zal worden. Ze worden vergezeld door in totaal 48 andere trio’s uit zes continenten.

De Global Final bestaat uit twee belangrijke onderdelen: de WSOW trios squad competitie en de iconische SoloYolo competitie. De beste 50 trio’s ter wereld nemen het tegen elkaar op in een aangepaste lobby 6-map series met WSOW scores en $500K aan prijzen op het spel. Het best presterende trio wordt gekroond tot winnaar en neemt de 1e prijs van $100K en onbetaalbare street cred mee naar huis.

De SoloYolo heeft een eigen prijzenpot van $100K en de 150 gekwalificeerde spelers van de WSOW Global Final doen mee als solo’s, waarbij de winnaar wordt gekozen op basis van de totale plaatsing. Als je niet eerste bent, ben je laatste.

  • WSOW Trios Competitie 16u00 CEST
  • SoloYolo  21u00 CEST

Gepresenteerd door Prime Gaming kunnen Prime-abonnees ook profiteren van het WSOW Designated Driver Pack. De WSOW operator skin wordt ook geleverd met de TAQ-V Battle Rifle Weapon Blueprint die je in de game kunt gebruiken.

Je kunt zaterdag om 16u00 CEST op twitch.tv/CallofDuty afstemmen voor de WSOW-finale. Twitch-kijkers krijgen ook de kans om een MWIII Beta-code te winnen met 50.000 codes die voor het grijpen liggen. Andere prijzen zijn de Lightning Rod Blueprint, de “You Dropped This”-camo en XP-tokens die je in de game kunt gebruiken.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password