World Championship Boxing Manager 2 verschijnt later dit jaar op pc

Ziggurat Interactive kondigde onlangs de release aan van World Championship Boxing Manager 2 voor PC. Het officiële vervolg op het hoog aangeschreven World Championship Boxing Manager uit 1990, biedt de spelers een een-tweetje van business tycoon en bokssimulatie gameplay. Huur trainers in, rekruteer boksers, waaronder voormalige profboksers Rocky Marciano en Sugar Ray Robinson, en laat de wereld zien waarom jij de hoogste plek op de vechtkaart in handen hebt. World Championship Boxing Manager 2 verschijnt in het vierde kwartaal van 2022 op de pc, gevolgd door een consolegame in 2023 voor Xbox One, PlayStation en Nintendo Switch.
World Championship Boxing Manager 2 heeft retro-tastische 32-bit beelden en moderniseert de serie door de toevoeging van dynamische belichting, een vernieuwde interface en meer gevechten dan je met je handschoen kunt schudden! Train je vechters tot het uiterste in de carrièremodus, of spring in de verhaalmodus om de reis van levensechte boksers te volgen op hun weg van de bodem naar de top. Hoe je het ook speelt, World Championship Boxing Manager 2 brengt je dit jaar in de ring.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com