Word vandaag nog assistent in een mortuarium en krijg de baan van je nachtmerries!

In The Mortuary Assistant, dat op 2 augustus 2022 uitkomt voor Windows PC, kruip je in de huid van Rebecca Owens, een pas afgestudeerde mortuariumwetenschapper die stage gaat lopen in het spookachtige River Fields Mortuary. The Mortuary Assistant bevat demonische verbanningen, griezelige puzzels, gedetailleerde begrafenisondernemer taken, en meerdere eindes. Elke speelbeurt is uniek, met verschillende demonen, lichamen en angstaanjagingen die zijn aangepast aan jouw speelbeurt. Als Rebecca moet je je taken in het mortuarium goed verdelen, de donkere gangen van het mortuarium trotseren en goed op je omgeving letten als je er met een intacte ziel vanaf wilt komen.
De schrik in The Mortuary Assistant is niet beperkt tot het bovennatuurlijke, want het spel bevat ook authentieke taken die door echte begrafenisondernemers worden uitgevoerd. Zo kun je incisies maken in de doden, hun resterende bloed eruit pompen, ze uit de koelcel halen en balsemingen uitvoeren. Het eerste-persoonsperspectief plaatst je midden in de medische actie, wat de spanning alleen maar opvoert als de lichamen waar je mee bezig bent beginnen te dwalen.

Download de demo en voeg The Mortuary Assistant vandaag nog toe aan je Steam verlanglijstje.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password