Word een spinnendoder in Kill It With Fire VR voor Meta Quest 2, SteamVR Today

Kill It With Fire VR, de first-person spinnenjacht van ontwikkelaar Casey Donnellan Games en uitgever tinyBuild, kruipt vandaag de waterhoos op en naar Meta Quest 2 en SteamVR. PlayStation VR 1 & 2 voegen zich later in 2023 bij de jacht. Spelers die de originele game al op Steam bezitten, krijgen permanent 25% korting om de VR-versie aan te schaffen.
De buurt wordt aangevallen, en het is tijd om een aantal niet zo kleine spinnetjes uit te roeien met het enige logische wapen: vuur… en shurikens, braadpannen en misschien een stofzuiger. Zowat alles om een einde te maken aan hun schijnbaar oneindige schrikbewind.

Van gewone huishoudelijke voorwerpen en kantoorartikelen tot militair geschut, neem de wapens op als een erkende Kill It With Fire verdelger en spoor acht verschillende soorten spinachtigen op met de handige tracker en je VRachnid-handschoenen om er voor eens en altijd een einde aan te maken. Combineer hersens en spierkracht om lastige omgevingspuzzels op te lossen, terwijl je de achtpotige freaks te lijf gaat in een procedureel gegenereerde wereld waar geen enkele ontmoeting hetzelfde is.

Zoek naar aanwijzingen en spinnen bij hoog en laag in een levendige, grillige VR-omgeving met bekende plekken zoals de keuken, het kantoor en zelfs het plaatselijke tankstation. Niets is veilig voor de toorn van deze enge kruipertjes. Trotseer alle kansen en voltooi speciale uitdagingsmissies, ontgrendel een geheel nieuw geheim einde en stap in de Arachno-Gauntlet voor een ware test van spinnen-slachtvaardigheden.

“Spinnen kunnen angstaanjagend zijn, maar er is niets bevredigender dan onze eigen huizen, winkels en buurten van hun aanwezigheid te verlossen,” zegt Casey Donnellan, solo-ontwikkelaar van Kill It With Fire. “Ik ben verheugd om de Kill it with Fire-ervaring naar het meeslepende rijk van VR te brengen, waar je heel veilig de kleine gruwelen kunt uitroeien met absoluut niets te vrezen… toch?”

Kill It With Fire VR lanceert vandaag op Meta Quest 2 en SteamVR voor  €.14,99. Het biedt Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans (Spanje), Nederlands, Russisch, Braziliaans Portugees, Japans, Koreaans en Vereenvoudigd Chinees taalondersteuning.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com