Word een Mythische held in Adventures in Rokugan

Vandaag hebben Asmodee en Edge Studio aangekondigd dat Adventures in Rokugan op 5 augustus beschikbaar zal zijn. De TTRPG brengt de mythische wereld van Legend of The Five Rings naar de geliefde regelset van de 5th Edition SRD. Het corebook dompelt spelers onder in folklore geïnspireerd door de culturen van Oost-Azië en stelt ze in staat om een held van het Smaragden Rijk te worden. Het spel lanceert wereldwijd in Q4 2022.

Rokugan, gecreëerd in de jaren ’90, is een rijk universum dat in de loop der jaren vele malen is aangepast. Een van de rijkste is de RPG Legend of the Five Rings, die spelers in 14 boeken meenam op epische zoektochten in het Smaragden Rijk. Adventures in Rokugan introduceert de setting in de 5th Edition SRD, waardoor een meer dynamisch en actie-gericht spelsysteem ontstaat. Spelers kiezen uit 7 klassen personages, waaronder de Shinobi, Bushi, Courtier, en Ritualist, en worden een legende van Rokugan. Om dit te doen, moeten spelers hun kracht bewijzen door het op te nemen tegen gevaarlijke schurken, politieke plannen, en mythische beesten zoals yōkai, geesten, spoken, en demonen die het Rijk bedreigen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password