Wolfenstein II: The New Colossus aankondigingstrailer

Bethesda heeft een nieuwe versie van hun Wolfenstein II: The New Colossus’ E3 reveal trailer vrijgegeven.

Wolfenstein II: The New Colossus, ontwikkeld door MachineGames, stuurt je naar het door nazi gecontroleerde Amerika waar je de missie krijgt de wereld te redden uit de handen van het kwaadaardige rijk.

Je kruipt in de huid van BJ Blazkowicz, ook wel eens “Terror-Billy” genoemd, lid van de Resistance, gesel van het nazirijk, en mensheids laatste hoop op vrijheid. Vecht terug tegen de nazi’s in iconische locaties zoals het kleine stadje Roswell, New Mexico, de straten van New Orleans en een post-nucleair Manhattan. Voorzie jezelf van de nodige badass wapens en schiet jezelf een weg doorheen legioenen aan geavanceerde nazisoldaten, cyborgs en über soldiers met tal van nieuwe vaardigheden in de actievolle first-person shooter. Enkel jij beschikt over het lef, de wapens en voldoende gezond verstand om elke nazi in zicht te vermoorden en de tweede Amerikaanse Revolutie in te zetten.

Wolfenstein II: The New Colossus verschijnt op 27 oktober voor Playstatop, 4, Xbox One en pc.

 

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password