Wolcen komt naar PlayStation 5 en Xbox Series X|S

Wolcen Studio kondigt vandaag aan dat zijn favoriete actie-rollenspel voor fans, Wolcen: Lords of Mayhem, op 15 maart 2023 wordt uitgebracht op PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One. Deze versie van het spel zal de laatste complete editie zijn en zal “Endgame” bevatten – de vierde akte van het Wolcen-verhaal, waardoor spelers een definitieve afsluiting krijgen van het epische avontuur dat oorspronkelijk op de PC begon.

Wolcen: Lords of Mayhem is een isometrische actie-RPG die wordt geprezen om zijn verbluffende graphics, meeslepende gameplay en diepgaande personage-aanpassingen. Het spel speelt zich af in een donkere fantasiewereld waar spelers in de huid kruipen van een veteraan die gezegend is met ongelooflijke krachten en kan veranderen in een ultieme avatar van vernietiging. Gamers moeten de wereld verkennen, uitdagende vijanden verslaan en de geheimen ontdekken van een wereld die geconfronteerd wordt met een apocalyptische gebeurtenis.

De komende release voor PlayStation en Xbox wordt de meest complete versie van Wolcen: Lords of Mayhem tot nu toe. Spelers kunnen verbeterde graphics en prestaties verwachten op de nieuwe consoles, waardoor het spel meeslepender is dan ooit tevoren.

Act 4: Endgame belooft een spannende afsluiting van het verhaal te worden, als spelers het opnemen tegen de ultieme vijand, Ahriman, en een aantal moeilijke morele keuzes moeten maken. Deze akte zal de kracht en vastberadenheid van de speler op de proef stellen in hun strijd om zich te bevrijden van Ahrimans invloed en zijn plannen om de mensheid te vernietigen te stoppen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password