Winter Resort Simulator 2: Riedstein DLC met nieuwe spelwereld lanceert op 1 december

Uitgever Aerosoft en ontwikkelaar HR Innoways vieren het begin van het skiseizoen 2022 met de release van een uitgebreide add-on voor Winter Resort Simulator 2. Net op tijd voor de start van het nieuwe seizoen verschijnt de Riedstein DLC op 1 december 2022. Winter Resort Simulator 2 – Riedstein geeft spelers niet alleen een gloednieuwe spelwereld in alpine stijl, maar brengt ook tal van functies voor zowel nieuwe spelers als trouwe fans van Winter Resort Simulator 2.

Maximilian Rudorfer, oprichter en directeur van HR Innoways, zegt hierover:
“Sinds de release van Winter Resort Simulator 2 bijna twee jaar geleden, hebben we voortdurend gewerkt aan nieuwe content om de titel te verrijken met gevarieerde features, gameplay-elementen en touwbanen. We zijn erg blij met de actieve moddinggemeenschap, die we ook weer actief ondersteunen met de nieuwe editie van onze moddingwedstrijd. De Riedstein DLC met de gloednieuwe kaart, een spannende 8-persoons gondellift met middenstation en de 3rd person skiër modus biedt de perfecte instap voor nieuwe spelers, maar heeft evenveel features in petto voor fans van de titel die hun skigebieden voortdurend verbeteren”.

Winter Resort Simulator 2 is sinds de release in november 2020 enorm gegroeid: Met de extra updates “Season 2 Content Pack”, “TechnoAlpin – Snow Expert Pack” en de gratis DLC “Skischanze” bood HR Innoways spelers steeds meer mogelijkheden om de skigebieden geheel naar eigen wens te exploiteren. Door de integratie van de Steam Workshop heeft de gemeenschap ook bijna 300 objecten voor het spel gemaakt, waaronder nieuwe kaarten, voertuigen en kabelbanen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password