Winter Ember stevent af op 19 april release op PC, Consoles

Winter Ember, de isometrische stealth sandbox actiegame van uitgever Blowfish Studios en ontwikkelaar Sky Machine Studios, infiltreert op dinsdag 19 april 2022 in de PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, en Windows PC via Steam en GOG.

Kwaadaardigheid loopt door de straten van Anargal. De eens zo grote stad lijdt onder het toeziend oog van Greater Heaven, een religieuze factie die gevreesd wordt om zijn militaire macht en ijverige toewijding om de wereld te zuiveren van duisternis. Alleen Arthur Artorious, een in ongenade gevallen edelman die al lang dood werd gewaand, biedt hoop voor de toekomst van Anargal als hij terugkeert naar zijn thuisland om wraak te nemen.

Besluip Victoriaanse locaties in Anargal en vertrouw op schaduwen en onbewaakte doorgangen om je onopgemerkt te verplaatsen. Maak gebruik van Arthurs trouwe boog, waarmee je elementaire pijlen kunt maken en afvuren om vijanden af te leiden, achtervolgers te laten schrikken en barricades te vernietigen. Je kunt je infiltratie ook verbeteren met de touwpijl, waarmee je snel omhoog kunt klimmen door de herenhuizen, gevangenissen en meer van de stad.

Duik in en uit dekking om niet ontdekt te worden tijdens het plunderen. Koop vóór de missies gezondheidstonics, knutselbenodigdheden en lockpicks op de zwarte markt om Arthurs overlevingskansen te vergroten. Speel vaardigheden vrij in drie verschillende takken die Arthurs gevechtskwaliteiten, sluip- en onderzoeksmogelijkheden verbeteren om de overhand te krijgen in de stad die hem dood waant.

Struin de rijkelijk gedetailleerde wijken van Anargal af om verborgen doorgangen, vallen en essentiële hulpbronnen te ontdekken, terwijl je vanuit de schaduw een gevecht levert tegen Greater Heaven. Stap uit de duisternis en in een grote samenzwering terwijl Arthur meer te weten komt over de gebeurtenissen die zijn thuisland hebben getroffen, in interactie met een eclectische cast die gedreven wordt door complexe doelen en verlangens.

Winter Ember is op 19 april 2022 verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam en GOG, met ondersteuning voor de Engelse, Franse, Duitse, Spaanse, Russische, Slowaakse, Japanse en Chinese (Vereenvoudigd en Traditioneel) taal.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password