Winter Ember onthult sluipende actie, duistere geheimen op Consoles, PC vandaag

Winter Ember, de stealth sandbox actiegame van ontwikkelaar Sky Machine Studios en uitgever Blowfish Studios, ontmantelt vandaag een corrupte organisatie vanuit de schaduw op PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, en Windows PC via Steam en GOG. De Nintendo Switch-versie bereidt zich verder voor in de donkerste hoekjes voor later dit jaar.

Zware gangen van wachtlaarzen weergalmen in harmonie met de cadans van paardenhoeven en wagenwielen over de geplaveide paden van Anargal. Een man met een ruwe mantel zit gehurkt in een verlaten gang, gevangen in zijn verontruste gedachten in de definiërende stilte. Terwijl hij terugdenkt aan langverloren adel, brandt zijn hart met het overweldigende vuur van wraak dat de kracht achter een volledig gespannen, met pijlen geladen boog voedt.

Word de lang dood gewaande aristocraat Arthur Artorias en neem wraak op Greater Heaven, een onderdrukkende religieuze factie die een ijzeren greep heeft op de verwoeste overblijfselen van zijn landgoed. Struin de vervallen wijken van een enorme Victoriaanse stad af onder een deken van mist en duisternis. Sluip in en uit besneeuwde steegjes om prachtige landgoederen en tempels te plunderen, terwijl je aanvallers die de pech hebben Arthur te spotten het zwijgen oplegt.

Maak specifieke pijltypes om de rebellen te helpen. Combineer rook-, explosie-, elektriciteit-, slaap-, water- en gifelementen met talloze materialen om gebouwen te beklimmen, barrières te vernietigen en nietsvermoedende sekteleden te onderwerpen. Arthur heeft drie verschillende vaardigheden, waarmee hij een dodelijke voorsprong krijgt in Combat, Stealth of Utility. Ontrafel de verontrustende waarheden achter Arthurs pijnlijke verleden, de vroegtijdige ondergang van zijn familie en de beweegredenen achter deze groep die vastbesloten is om de wereld met alle mogelijke middelen te zuiveren van “duisternis”.

Winter Ember is nu verkrijgbaar voor €23,99 EUR op PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, en PC via Steam en GOG met Engels, Frans, Duits, Spaans, Russisch, Slowaaks, Japans, en Chinees (Vereenvoudigd en Traditioneel) taalondersteuning. De Nintendo Switch-versie verschijnt later dit jaar.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password