Whisp Circuit muziek onthuld voor Team Sonic Racing

Plankgas erop, Sonic fans! SEGA heeft vandaag een gloednieuwe muziektrack onthuld voor de arcade-stijl racer Team Sonic Racing. “Whisp Circuit” is een origineel nummer van de iconische Sonic-serie sound director Jun Senoue en de musici achter de 2016 Sonic Adventure Music Experience. Maak je klaar om over de baan de scheuren met deze funky beat op de achtergrond!

Whisp Circuit was de eerst onthulde baan in Team Sonic Racing en zal de jazzy openingsmelodie zijn die spelers begroet bij de start van hun racecarrière.

Team Sonic Racing wordt ontwikkeld door de award-winnende studio Sumo Digital en is de ultieme arcade- en snelle competitieve race-ervaring met je favoriete personages en omgevingen vanuit het hele Sonic universum. Race en win samen in de online multiplayer of lokale co-op modi terwijl je gebruik maakt van de dynamische team mechanics en voertuigaanpassingsfuncties om over de finishlijn te snellen. Team Sonic Racing zal beide fysiek en digitaal op 21 mei 2019 uitkomen op Sony PlayStation4, Xbox One en Nintendo Switch, met een digital-only release op PC.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password