‘What Lies Within’ lanceert 23 mei voor alle spelers van Guild Wars 2: End of Dragons

Vandaag heeft ArenaNet aangekondigd dat de tweede van twee gratis updates voor eigenaars van End of Dragons dinsdag 23 mei van start gaat. Het verhaal, getiteld “What Lies Within”, daagt spelers uit zich uit te graven in de donkerste diepten op de bodem van de Gyala Delve en met de hulp van de Jade Brotherhood en zwaar geschut de Ravenous Wanderer, die in de game-update van februari werd opgegraven, voor eens en altijd te verslaan. Naast deze nieuwe finale ter afsluiting van Gyala Delves’ map-spannende meta-evenement komt de update met nieuwe beloningen, zoals een nieuwe Special Ops-pantserset, de Mining Hand Drill mace, de Xunlai Nephrite Crusher-hamer, een mini-phoenix en meer.

Na onderzoek van verontrustende geruchten rond een mijn van de Jade Brotherhood, ontdekken de commandant en zijn bondgenoten de bron van de bizarre gebeurtenissen in de mijn. Een eigenzinnige demon, gevonden in de diepten van de mijn, gebruikt zijn kwaadaardige invloed om zijn slachtoffers te kwellen door manipulatie van hun meest kwetsbare herinneringen. Gewapend met de kennis van deze ontdekking en een uitvinding om emotionele energie te benutten, moeten de commandant en zijn bondgenoten het opnemen tegen hun letterlijke en figuurlijke demonen om te genezen wat er binnenin ligt.
Met de afsluiting van deze verhaallijn brengt deze update ook nieuwe activiteiten in heel Cantha op kaarten van End of Dragon, waaronder nieuwe avonturen zoals Jade Bot drone modus verzameluitdagingen, siege turtle target practice en skiff races. Er zullen ook nieuwe hinderlaaggebeurtenissen verschijnen wanneer de angstaanjagende oni op de speler jagen op Cantha.

Om de release te vieren krijgt Guild Wars 2: End of Dragons 20% korting van 22 mei tot 28 mei.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com