Wereldwijd League Of Legends-toernooi Landt Dit Weekend Op Gameforce

In België spelen zo’n 600.000 mensen League Of Legends. Nog eens: 600.000. De 16 allerbeste leggen elkaar nu zondag 2 oktober het vuur aan de schenen tijdens de Belgische finale van Red Bull Solo Q, een wereldwijd toernooi voor niet-professionele spelers. Gamen op het scherp van de snee dus, met eeuwige roem en een ticket naar de wereldfinale in New York als ultieme inzet. En waar beter dan op de triomfantelijke terugkeer van GameForce in Brussels Expo. Daar kan je trouwens het hele weekend terecht voor alles rond games, hardware, VR, retro, cosplay en esports.

PRIJZEN

Red Bull Solo Q is een League of Legends-toernooi met een twist. Geen teams van vijf zoals gebruikelijk, maar wel één tegen één kampen in de top lane van de map Summoner’s Rift. De eerste speler die First Blood haalt, de toren van zijn tegenstander met de grond gelijk maakt of een Minion Score van 100 haalt, wint de wedstrijd. En maakt kans op fantastische prijzen natuurlijk:

  • Ticket naar de wereldfinale van Red Bull Solo Q in New York (winnaar only)
  • Gaming monitor van AGON by AOC (voor winnaar en runner-up)
  • Peripheral pack (winnaar) en headset (runner-up) van Steelseries
  • Vouchers van Alternate (voor elke finalist)
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password