Wereldkampioenschap Rainbow Six Siege uitgesteld

Dankzij de verstrengde coronamaatregelen in Frankrijk, is de Six Invitational 2021, het wereldkampioenschap Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, uitgesteld naar een latere datum. Ondanks de grote teleurstelling, ligt de focus nu op het opnieuw evalueren van de situatie en het zoeken naar alternatieve opties voor de competitie en de onthulling van de aankomende veranderingen voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Meer details hierover volgen later.

De Six Invitational 2021 is dé plek om de community van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege in het zonnetje te zetten. Iedereen heeft uitgekeken naar een wedstrijd tussen de regio’s en de afsluiting van de race naar de Six Invitational waaraan alle professionele teams sinds de lancering van seizoen 2020 aan hebben deelgenomen. Dankzij serverlocaties en om de meest competitieve ervaring te garanderen, kan een wedstrijd van dit kaliber alleen plaatsvinden door alle deelnemende teams op dezelfde fysieke locatie te verzamelen. Ondanks dat de plannen steeds worden uitgedaagd door de pandemie, blijft het doel hetzelfde: het hele seizoen de best mogelijke ervaring bieden voor zowel de professionele teams als de community, en tegelijkertijd de veiligheid van iedereen waarborgen.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password