Welkom op de vernieuwde website van gamebrain!

Welkom op de vernieuwde website van gamebrain.be. Vanwege het groeiende succes van Gamebrain besloten wij om een volledig nieuwe en verbeterde website te bouwen. Bij dezen heten wij jullie van harte welkom op onze nieuwe website!

Omdat onze website nu op andere software draait, was het onmogelijk om alle bestaande accounts over te zetten. Dus iedereen die gebruik wil maken van ons reactie systeem en forum zal even opnieuw moeten registreren. Vanaf nu is het ook mogelijk om via social media te registreren en in te loggen.

Een andere nieuwigheid is dat voortaan bij elke review een trailer zal geplaatst worden,die je kan laten afspelen door in de header op de play-knop te klikken. Op deze manier kunnen we je dus meer info bezorgen met de bijgevoegde trailers. Natuurlijk zullen er nog nieuwigheden te ontdekken zijn op onze nieuwe website, maar die moeten jullie maar zelf even ontdekken. Laat in de comments ons zeker even weten wat jullie van onze nieuwe website vinden!

Voor wie nu pas op Gamebrain ontdekt, onze oude website zag er uit zoals op de screenshot hieronder.

 

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password