Welkom in de Pacific Northwest in Way of the Hunter

Welkom in de Pacific Northwest! Een weelderige vallei met diepe bossen en ijskoude rivieren. Dreigende bergen en grote moerasgebieden wachten op u. Het 55 vierkante mijl grote gebied is de thuisbasis van veel van de meest iconische dieren in Noord-Amerika. Jaag op het meest populaire wild van de VS, zoals witstaartherten of watervogels, ga op de vuist met een eland of eland en daag gevaarlijke roofdieren uit, zoals de Amerikaanse zwarte beer of de grijze wolf.

Neem voor een keer een vroege kans: Pre-Order is geopend
Dgital Pre-Order voor Way of the Hunter is nu beschikbaar en laat je kiezen tussen twee versies. De standaardeditie gaat voor een SRP van € 39,99 op PC en consoles en de Elite Edition is ook beschikbaar voor Pre-Order tegen een SRP van € 54,99. De vroege jager vangt de korting: Als je de Elite Edition vóór 16 augustus pre-ordert, krijg je 10% korting.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password