Welkom bij het Leaderboard in PGA TOUR 2K23 MyCAREER

Een plaats aan de top van het klassement en tal van aanpassingsmogelijkheden wachten op zowel amateurs als pro’s in de pga tour 2K23 MyCAREER. Spelers creëren een unieke MyPLAYER, beginnen op de Korn Ferry Tour en werken zich op tot PGA TOUR pro-status, waarbij ze het opnemen tegen Tiger Woods, Justin Thomas, Lexi Thompson, Lydia Ko, Collin Morikawa, Brooke Henderson en Tony Finau op enkele van de meest uitdagende en populaire banen in de jacht op FedExCup-glorie.

MyPLAYER is uitgebreider dan ooit, met nieuwe spelersarchetypes en skill trees. Spelers kiezen de stijl die het beste bij hen past, van een long-driving power hitter tot een short game expert. De custom club fitting maakt een verdere personalisering mogelijk, met unieke combinaties van clubattributen. Andere primeurs van de franchise zijn onder andere verschillende caddies die naast MyPLAYERS verschijnen, unieke kleuren en ontwerpen van golfballen, en nog meer populaire merkkleding en uitrusting van merken als adidas, Bridgestone Golf, Callaway Golf, FootJoy, Mizuno, Nike Golf, PUMA, Titleist, TravisMathew en nog veel meer.

Naast de aanpassingsopties dragen ook de rivaliteit tussen pro’s en de sponsormogelijkheden bij aan het realisme van MyCAREER. Een presentatie in uitzendstijl en het commentatorenteam van Rich Beem, Luke Elvy en nieuwkomer Henni Koyack dragen verder bij aan de meeslepende ervaring en bieden een voorproefje van een echte pga tour-carrière.

pga tour 2K23 is nu beschikbaar voor pre-order. Basketballegende Michael Jordan zal onmiddellijk speelbaar zijn bij de lancering voor spelers die een versie naar keuze van de pga tour 2K23Standard Edition pre-orderen of de Deluxe Edition of Tiger Woods Edition kopen. Jordan is opgenomen in het Michael Jordan Bonus Pack*.

Mocht je het gemist hebben, bekijk dan hier de aankondigingstrailer van pga tour 2K23.

pga tour 2K23 Deluxe Edition en pga tour 2K23 Tiger Woods Edition staan momenteel gepland voor een release op 11 oktober, gevolgd door pga tour 2K23 Standard Edition op 14 oktober, voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 (PS5), PlayStation 4 (PS4) en Steam.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password