Het weekend van Gamebrain – Wat speelden wij het afgelopen weekend? [Deel 96]

Tijdens het afgelopen weekend heb ik weer een aantal leuke games gespeeld. Voor en tijdens het weekend heb ik Dirt 4 uitgebreid gespeeld vanwege onze review van deze game, en natuurlijk ook voor mijn eigen plezier. Dirt 4 is in mijn ogen weer een geslaagde rally game, die ik dan ook nog vaak zal gaan spelen. Tijdens het weekend heb ik dan ook elke mode uitgebreid getest, al heb ik me voornamelijk beziggehouden met de carreer mode.

Vervolgens heb ik mij een namiddagje beziggehouden met Skyrim. Deze game heb ik al een tijdje liggen, en moet ik nog steeds uitspelen. Ik ben dan ook vol lop bezig met de main quests, al wordt ik wel erg vaak afgeleid door nieuwe locaties die ik steevast wil gaan verkennen. Maar dat levert me wel erg leuke items op. ZO ben ik per ongeluk een dungeon binnengewandeld waarvoor ik nog geen quest heb ontvangen. Daar heb ik even op het gemakje de Dragon Priest Otar the Mad verslagen, en die leverde me een erg leuk item op. Namelijk zijn masker, die een betere armor rating heeft, dan de helm die ik tot dan gebruikte, en het masker levert bovendien ook nog eens 30% resistance tegen fire, frost, en shock.

Vervolgens ben ik begonnen aan de The House of Horrors quest. In het verlaten huis waar ik de quest heb gevonden moest ik van Molag Bal ook onmiddellijk iemand afslachten om te bewijzen dat ik geen zwakkeling ben. En dat heb ik dan ook maar even gedaan. Vervolgens moest ik een priest naar zijn altaar brengen en afmaken, waarna ik weer een erg leuk wapen heb gekregen, namelijk zijn mace (Mace of Molag Bal). Aangezien dit een beter wapen is dan het huidige dat ik gebruikte, heb ik dit natuurlijk met veel plezier aangenomen. Het wapen heeft ook nog een handig effect, ik citeer: “Deals 25 damage to Stamina & Magicka. If target dies within 3 seconds, fills a soul gem. Best een leuk en handig wapen dus!

Online hebben we dit weekend niet zo heel veel gespeeld vanwege de E3, aangezien ik natuurlijk alle nieuws en presentaties op de voet volg. Wel heb ik samen met wat vrienden online even Dirt 4 gedaan, en ook Rainbow Six Siege en Rocket League, en allen met gemixte resultaten. Natuurlijk mocht ook mijn favoriete game van dit moment, Tekken 7 niet ontbreken, dus ook deze game hebben we tegen elkaar gespeeld. Volgend weekend zullen we ongetwijfeld wat uitgebreider online gaan spelen.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password