Het weekend van Gamebrain – Wat speelden wij het afgelopen weekend? [Deel 71]

Dit weekend heb ik net zoals de voorbije weekends wederom verder gedaan met Final Fantasy XV. Momenteel ben ik nog steeds voornamelijk bezig met de side quests, al doe ik natuurlijk ook verder met het verhaal. Het verloop hiervan gaat bij mij best traag hierdoor, Maar Final Fantasy XV is nu eenmaal een game waarbij je , je tijd moet nemen om ervan te genieten in plaats van te rushen. Ondertussen zijn mijn personages level 40 gepasseerd, en heb ik net Chapter 6 uitgespeeld.

Dit weekend heb ik naar nieuwe onderdelen gezocht voor de Regalia, ben ik voor een andere side quests nog wat kikkers gaan vangen, en een gigantoad gaan verslaan voor een quest. Hierdoor heb ik weer veel XP en AP punten verkregen, waardoor het levelen behoorlijk vlot lukt. Ook heb ik dit weekend gevochten tegen Aranea, al ging ze tijdens het gevecht helaas op de vlucht. Ik kijk alvast uit naar onze volgende ontmoeting om haar eens goed op haar plaats te zetten…

Vorige week is ook de nieuwe Blizzard Mountain expansion voor Forza Horizon 3 verschenen, deze heb ik natuurlijk ook getest. Ik kan alvast vertellen dat ik erg tevreden ben met deze expansie. Het nieuwe gebied is erg leuk om door te racen, en het is natuurlijk geweldig om eens met al die dure bolides in de sneeuw te kunnen gaan spelen. Daarnaast ziet het sneeuwlandschap er ook verschrikkelijk mooi uit, waardoor deze expansion een lust is voor het oog. Erg veel races heb ik hier nog niet uitgereden aangezien FFXV nog steeds mijn tijd opslokt, maar binnenkort zal ik zeker en vast eens tijd maken om deze expansie uitgebreid te spelen.

Net zoals elk weekend heb ik ook deze keer weer online aan het gamen geweest. En voor de verandering heb ik dit weekend nogmaals Battlefield 1 online gespeeld. – Die zag je niet aankomen he?  – Ondertussen heb ik zowat alle wapens en voertuigen varianten vrijgespeeld die ik wou hebben, dus vanaf nu ga ik dan ook focussen om de rest allemaal even te unlocken. Wie weet zit daar nog wapen of voertuig variant bij dat in de praktijk leuker is dan het klinkt, het zou in ieder geval een leuke verassing zijn. Dit weekend heb ik dan ook niets speciaals uitgevoerd in deze game, enkel gespeeld zoals het hoort, en met de verschillende klassen en voertuigen. Het leverde in ieder geval nogmaals een zeer leuke avond op.

Tot slot heb ik ook nog een avondje Forza Horizon 3 online gespeeld, en dan natuurlijk de Blizzard Mountain Expansion. Voor online voegt het op zich niets nieuws toe, behalve dan het nieuwe gebied en enkele nieuwe wagens. En natuurlijk het nieuwe weermodel dat enkel in dit gebied voorkomt, want je kan hier te maken krijgen met zeer hevige sneeuwstormen. Hierdoor moet je tijdens zo een storm extra voorzichtig rijden, want je kan dan absoluut niet ver voor je uit kijken. Dit levert dan ook erg interessante online races op, aangezien je hierdoor minder risico kan nemen, want zodra je een verkeerde inschatting maakt, kan het je de overwinning kosten. Erg spannend dus! Tot nu toe lijken deze ijzige omstandigheden wel mijn ding te zijn, want zo heb ik meermaals de overwinning weten te behalen, en wanneer me dit niet lukte, slaagde ik er toch nog in om regelmatig in de top 3 te finishen. Hopelijk lukt me dit volgend weekend weer.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password