Het weekend van Gamebrain – Wat speelden wij het afgelopen weekend? [Deel 70]

Net zoals vorige week heb ik mij ook dit weekend vooral beziggehouden met Final Fantasy XV. Hierdoor zal het weekend artikel deze week dan ook iets korter zijn dan anders. Maar het lijkt mij dan ook normaal dat wanneer je een game speelt die zo sterk is als Final Fantasy XV, dat je andere games even blijven liggen.

Tijdens de afgelopen week had ik mij voornamelijk beziggehouden met de side quests, welke best nog leuk zijn om te doen, en hebben het voordeel dat deze natuurlijk lekker veel geld en XP opleveren. Na al deze side quests was het natuurlijk tijd om tijdens het weekend verder te doen met met het verhaal. Zo heb ik dit weekend meerdere royal arms weten te bemachtigen, en dus ook meerdere dungeons doorlopen. Verder heb ik ook mijn eerste twee summons te pakken, al heb ik tot nu toe enkel gebruik gemaakt van Ramuh, welke alvast een zeer spectaculaire summon is. Ik ben er benieuwd naar de rest van de summons!

Zoals je ongetwijfeld kon verwachten heb ik ook dit weekend online weer Battlefield 1 gespeeld. Tijdens de afgelopen weekends was ik bezig om alle rank 2 Achievements/Trophy’s te unlocken, en hoewel ik assault al op rank 2 had gekregen was deze toch nog niet unlocked. Gelukkig is dit tijdens dit weekend wel gebeurd wanneer ik rank 3 behaalde.. Dus bij deze heb ik alle achievements waarvoor ik aan het spelen was. Al blijf ik natuurlijk verder spelen, want ik speel tenslotte geen games enkel om wat Achievements of Trophys te behalen.

Dit weekend heb ik wederom verder gespeeld met de vliegtuigen uit Battlefield 1, en dit met alle beschikbare vliegtuig klasses. Ik ben nu eenmaal een zeer grote fan van luchtgevechten, dus dit blijft mij dan ook altijd aantrekken. Hoewel ik persoonlijk veel liever met de gevecht’s toestellen rondvlieg, begin ik de bommenwerper ook te appreciëren. Zo slaag ik er ondertussen in om bij bijna elke bombing run meerdere slachtoffers te maken, wat natuurlijk erg bevredigend is. En natuurlijk is het ook een goede manier om de vijand te verhinderen een vlag over te nemen. Je kan er dus vanuit gaan dat ik de bommenwerper voortaan vaker zal gaan gebruiken. Volgend weekend zal ik vermoedelijk nog eens met de artillery truck aan de slag gaan. Dit weekend ben ik er ook in geslaagd om eigenhandig een behemoth te vernietigen, zo heb ik een poging gedaan om die verdomde trein te vernietigen, en dit met succes!

 

 

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password