Het weekend van Gamebrain – Wat speelden wij het afgelopen weekend? [Deel 3]

Weekend, een periode om te ontspannen en wat bij te gamen. Wat hebben wij dit weekend gespeeld?

Dit weekend heb ik Forza Motorsport 5 afgewerkt, nu ja afgewerkt, ik heb de laatste achievements behaalt die ik nog zeker wou hebben voor dat Forza Motorsport 6 verschijnt. Na anderhalf uur wat rond te racen heb ik toch alle achievements nog kunnen unlocken.

Welke achievements? Wel het ging om deze drie:

 Nurburgring Professional – Earn 20 gold medals on Nurburgring in Career.  

 Career Minded – Earn 20 gold medals on Long Beach in Career. 

 Golden Standard – Earn 400 gold medals in Career races. 

Verder heb ik ook nog even online geoefend met Tekken Tag Tournament 2, ik wil tenslotte toch onmiddellijk meekunnen wanneer Tekken 7 ergens in 2016 verschijnt.

Nadien heb ik verder gedaan met Final Fantasy VIII, deze klassieker uit 1999 blijft tot vandaag de dag erg leuk om te spelen. Deze keer ben ik in deze game op bezoek geweest in Shumi village, waar ze mij meermaals gans het dorpje hebben laten aflopen op zoek naar stenen. Door dit te doen kreeg ik een kleine beloning in de vorm van [Phoenix Pinion], met dit item kan je een pseudo GF summonen, het voordeel hiervan is ook dat zodra je het item gebruikt je vanaf dan een kans van 25% hebt dat wanneer heel je party KO is dat Phoenix ze weer ressurect. Maar uiteraard namen we hier geen genoegen mee, wie heeft tenslotte niet graag wat gratis items… Na nog wat met iedereen in dit dorpje te spreken hebben we dit verlaten via de geweldig trage lift die het dorpje rijk is, om naar Fisherman’s Horizon te reizen om een robo-moomba te pakken te krijgen, om nadien terug helemaal naar Shumi village te gaan, weer die trage lift te gebruiken, om dan uiteindelijk de laatste beloning te krijgen: [Status Guard]. Met dit item kan je een GF de T-Def-Jx4 ability aanleren, kijk daar doen we het dus voor!

Tijdens het spelen van deze quest bleek dat mijn exemplaar van Metal Gear Solid V: The Phantom Pain is aangekomen. Dus je kan vast al raden hoe de rest van mijn weekend is verlopen, geen film dus deze keer maar de rest van zaterdag en heel zondag heb ik mijn tijd besteed aan sluipen in Afghanistan. Na een prologue missie zitten de controls weer in mijn vingers en sluip ik als een pro in de wereld van MGSV rond. Al zal ik meer over deze game vertellen in mijn review die ergens deze week op gb zal staan. Al kan ik je alvast vertellen dat het enorm leuk is en blijft om vijanden en schapen via het Fulton surface-to-air recovery systeem naar je mother base te sturen.

 

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password