Het weekend van Gamebrain – Wat speelden wij het afgelopen weekend? [Deel 134]

Tijdens het afgelopen weekend heb ik mijn tanden nog eens gezet in meerdere games. Eerts en vooral heb ik mij bezig gehoudne met Injustice 2 Ultimate Edition / Ultimate Pack. We hebben namelijk een code gekregen van Warner Bros. Entertainment. Waardoor ik het natuurlijk niet kon laten om elk personage eens uitgebreid onder handen te nemen. Het resultaat van deze speelsessie kan je in onze “Ook gespeeld” Blog lezen.

Na het spelen van Injustice 2 heb ik voornamelijk mij beziggehouden met The Evil Within 2. Met deze game ben ik nu reeds een tijdje bezig, maar vanwege enkele reviews en andere verplichtingen is deze weer een paar weken blijven liggen. Al heb ik daar dus nu verandering in gebracht. Ondertussen heb ik Father Theodore ontmoet, en vermoed ik dat ik het weldra tegen hem zal gaan opnemen. Tenslotte heb ik ook een nieuwe ally ontmoet; Esmeralda Torres, waarmee ik nu ook op pad ben. Hopelijk kan ze de komende dagen wat haar mannetje staan in de wereld van The Evil Within 2.

Vervolgens was het tijd om nog eens enkele online games te spelen. De eerste in de lijst van titels die we gedaan hebben is Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Deze game had ik net voor het weekend gekocht om samen met vrienden te kunnen spelen en af en toe eens af te wisselen met COD: WWII. Het feit dat het hier om één van de beste COD games gaat heeft natuurlijk ook een bepalende factor geweest, want deze titel stond al een tijdje op mijn lijst van nog te kopen games. Aangezien ik hem nu used voor een leuk prijsje had gevonden kon ik deze game natuurlijk niet laten liggen.  Na enkele potjes gespeeld te hebben moet ik wel toegeven dat ik deze versie een beetje geleert heb. Al moet ik tot mijn eigen verdediging wel even erbij zeggen dat ik de oorspronkelijke release op PC speelde, en hem nu op de Xbox One gekocht heb. Gelukkig ken ik wel nog alle beschikbare mappen vanbuiten.

Ook Battlefield 1 heeft eraan mogen geloven, want ondertussen zijn er alweer enkele nieuwe maps verschenen, en die moesten we natuurlijk ook even gaan inwijden. Hier heb ik weer een combinatie van klasses gespeeld, en uiteraard ook een match als piloot. Want niets is natuurlijk meer bevredigend dan terreur zaaien vanuit de lucht! En dit terwijl je natuurlijk andere vijandelijke toestellen uit de lucht schiet. Battlefield 1 blijft dan ook één van mijn favoriete games! Ik kijk nu al uit naar wat het vervolg zal gaan brengen.

De laatste game die ik gespeeld heb was PUBG. Deze game blijft ook altijd leuk, de spanning die het weet te bieden is bijna ongeëvenaard. Het is altijd spannend afwachten om te kijken hoever je raakt. En zeker wanneer je bij de laatste 10 overlevenden blijft.  Dit weekend heb ik ook eindelijk eens een Chicken Dinner gekregen, dus mijn weekend was alvast weer geslaagd!

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password