Het weekend van Gamebrain – Wat speelden wij het afgelopen weekend? [Deel 121]

Het voorbije weekend heb ik vooral besteed aan de review versie Star Ocean: The Last Hope 4k & full HD remaster die ik afgelopen vrijdag heb ontvangen. Ondertussen heb ik best wel wat uurtjes aan deze JRPG besteed, dus verwacht jullie zeer binnenkort maar aan een uitgebreide review. Natuurlijk ga ik hierdoor nu niet teveel vertellen over deze game. Al kan ik natuurlijk wel gewoon al vertellen dat ik mij met deze remaster mij weer net zo goed vermaak als met de originele game die ik destijds op Xbox 360 heb gespeeld.

Tussendoor heb ik ook nog enkele offline races afgewerkt in Need for Speed Payback. Deze keer heb ik weer een drag-racing kampioenschap afgewerkt, en ben ik nadien begonnen aan een nieuwe offroad reeks. ondertussen ben ik ook bijna aan het einde van de game aanbeland, al valt er nog genoeg te racen voor ik dat einde ook daadwerkelijk heb bereikt.

Vervolgens hebben we dit weekend ook nog eens met vrienden Forza Horizon 3 online gespeeld. Het was vanwege Call of Duty WWII alweer even geleden dat we deze hadden aangeraakt, dus dat werd natuurlijk nog eens dringend tijd. Helaas bleek dat ik de game toch een beetje verleert ben, (mede door nfs) want echt goede resultaten bleven helaas uit. Sterker nog, ik ben er zowaar in geslaagd om met mijn wagen op een dak te belanden…

Ten slotte heb ik ook nog even GTAV opgezet. Deze game had ik al een tijdje niet meer gespeeld, en ik was ondertussen toch wel eens benieuwd naar hoe deze draait op Xbox One X. Hierdoor heb ik ook even mijn tijd besteed aan GTA Online, iets dat ik voordien nog niet echt gespeeld had. Aangezien dit toch net iets leuker was dan ik had verwacht zal ik vermoedelijk toch wel eens vaker GTA Online gaan opzetten. Vooral het racen hier was best wel amusant te noemen.

Jimmy Verwimp
Verjim is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Hoofdredacteur van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password