We Are The Caretakers brengt het gevecht naar Xbox Series X|S

We Are The Caretakers is een sci-fi turn-based tactical RPG ontwikkeld door Heart Shaped Games. De game brengt later dit jaar een epische missie voor het milieu naar PC, Xbox Series X|S en Xbox One. In de game moet de speler een neushoorn-achtig dier zien te beschermen. Stuur je verzorgers op ze af in real-time strategy maps met turn-based gevechten en behoed deze soort van het uitsterven. De game bevat een RPG systeem met 20-plus job classes en meer dan 70 special abilities.
Heart Shaped Games zal 10% van de opbrengst van deze game schenken aan het Wildlife Conservation Network, dit beginnend vanaf de Steam Early Access release tijdens Earth Day, op 22 april. Deze opbrengst gaat naar het  Rhino Recovery Fund. 
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password