Way of the Hunter komt uit op 16 augustus 2022

Het jachtseizoen komt vroeg dit jaar: Way of the Hunter komt op 16 augustus 2022 uit op pc, PlayStation 5, en Xbox Series S/X. Bereid je voor op een fascinerend jachtavontuur in twee enorme open-wereldgebieden – en je kunt zelfs je voeten een pauze geven, want Way of the Hunter wordt geleverd met een stevige terreinwagen om je jager van de jagershut naar de bush te vervoeren. Maar pas op, het lawaai van je auto jaagt alle dieren in de buurt weg. Je kunt beter een stukje gaan lopen als je een kudde nadert.

Neem nu eens een vroege poging: Pre-Order is nu open
De digitale Pre-Order voor Way of the Hunter is nu beschikbaar en laat je kiezen tussen twee versies. De standaardeditie kost € 34,99 op PC en consoles en als je Pre-Ordert, ontvang je het Hunter’s Pack dat drie cosmetische items bevat: De Engraved Shotgun, een speciale Car Paint en een Wooden Carved Animal Statue.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password