Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt de voorinschrijving voor Westworld aan

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de voorinschrijving aangekondigd voor Westworld, het nieuwe spel voor mobiel gebaseerd op de meest bekeken nieuwe, originele serie van HBO. Westworld, geproduceerd door WB Games San Francisco in samenwerking met Kilter Films, is ontwikkeld door Behaviour Interactive en wordt in 2018 uitgebracht voor iOS- en Android-apparaten.

De productie- en uitgeversteams van WB Games San Francisco werken nauw samen met de producenten en auteurs van Westworld om een spel te leveren met content ontwikkeld ter aanvulling op en verrijking van de serie. In het smartphonespel Westworld, speel je de rol van een nieuw ingehuurde Delos-stagiair die toegang heeft tot de Delos Park Training Simulation (DPTS). Spelers, die de volledige controle hebben over de simulatie, hebben toegang tot alle aspecten van de activiteiten in het Westworld-park, inclusief de vervaardiging van en zorg voor kunstmatig intelligente gastheren en het gasten naar de zin maken.

“Het spel biedt smartphonespelers een frisse en leuke manier om deel uit te maken van de boeiende thema’s en mysterieuze verhaallijn uit de Westworld-series”, aldus Jonathan Knight, vicepresident en studiohoofd van WB Games San Francisco. “We zijn benieuwd naar hoe iedereen zijn eigen unieke strategie zal bepalen en de perfecte parkervaring organiseert en verkent.”

Spelers die zich vooraf inschrijven ontvangen interessante extra’s bij de lancering. Kijk voor meer details op http://www.westworldmobile.com/.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password