Warner Bros. Games kondigt Mortal Kombat: Onslaught aan

Warner Bros. Games heeft Mortal Kombat: Onslaught aangekondigd, een nieuwe collection role-playing game die in 2023 wereldwijd wordt gelanceerd voor mobiele apparaten. Ontwikkeld en medegepubliceerd door het bekroonde NetherRealm Studios, bevat Mortal Kombat: Onslaught de eerste mobile-exclusive filmische verhaalervaring voor de franchise, waarin spelers een team van vechters moeten samenstellen uit een uitgebreid roster van personages – en ze loslaten in massale real-time groepsgevechten om een duistere en gevaarlijke dreiging te stoppen die verwoesting aanricht in de verschillende rijken.

Deze titel wordt het nieuwste mobiele deel voor de Mortal Kombat-franchise sinds de release van Mortal Kombat Mobile, dat meer dan 150 miljoen keer is geïnstalleerd en in de top vijf staat van meest gedownloade vechtspellen op iOS en Android. Mortal Kombat viert deze maand ook een belangrijke mijlpaal met zijn 30e verjaardag – een bewijs van de blijvende populariteit en kritische waardering van deze legendarische franchise.

“Mortal Kombat is een legendarische franchise en popcultuurfenomeen, en het blijft spelers boeien en het vechtgenre op meerdere platforms vooruit helpen,” aldus David Haddad, President, Warner Bros. Games. “Mortal Kombat: Onslaught is een bewijs waarom Mortal Kombat al meer dan 30 jaar een top gamefranchise is, aangezien het NetherRealm-team blijft innoveren en nieuwe gameplay naar de fans blijft brengen.”

“We verleggen de grenzen van Mortal Kombat om spelers de franchise op nieuwe manieren te laten ervaren, terwijl we toch trouw blijven aan de kern van het viscerale karakter”, aldus Ed Boon, Chief Creative Officer, NetherRealm Studios. “Met Mortal Kombat: Onslaught hebben we Mortal Kombat opnieuw vormgegeven in een strategische team-based collection-RPG met snelle groepsgevechten waar zowel nieuwe als bestaande fans van kunnen genieten.”

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password