Warhaven Onthult Nvidia Dlss 3 Implementatie Met Een Nieuwe Trailer

Nexon kondigt aan dat Nvidia Dlss 3 wordt toegevoegd aan de langverwachte 16 vs 16 PvP-actiegame Warhaven . Nvidia Dlss 3 vermenigvuldigt de prestaties in Warhaven , waardoor de visuele scherpte en het comfort tijdens het spelen in de PvP-omgeving toenemen. Andere geavanceerde grafische technologieën, waaronder ray tracing, worden momenteel overwogen voor implementatie in Warhaven om spelers mogelijk een eersteklas spelervaring te bieden.
In Warhaven kies je uit een gevarieerde reeks melee- en magic-based strijders om verschillende slagvelden naar eigen inzicht te bestormen. Verander je soldaten in machtige helden, Immortals genaamd, om bovennatuurlijke vaardigheden te gebruiken, en ervaar teamgebaseerde zwaard-en-magie gameplay als nooit tevoren. Unreal Engine 4’s realistische grafische weergave van kaarten, weersveranderingen en spelstanden zorgt voor een ongelooflijke verscheidenheid aan effecten voor zowel Onsterfelijken als Soldaten totdat ze worden gedood en als verbrijzelde stenen op de grond vallen.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password