Warhammer Vermintide 2 – Toren van Verraad nu uit op consoles!

Fatshark deelt dat Tower of Treachery, Vermintide 2’s nieuwste gratis DLC, nu beschikbaar is op PlayStation 4/5, Xbox Series X/S en Xbox One.
Bezitters van Vermintide 2 ontvangen de DLC automatisch via een update.

Naar aanleiding van het 5-jarig bestaan kondigt Fatshark Tower of Treachery aan, het vervolg op Trail of Treachery, waarin de Ubersreik 5 op onderzoek uitgaat naar vreemde gebeurtenissen in een naburige stad. Nu is het tijd om het op te nemen tegen de necromancer, Sofia Fuegonasus, om haar schrikbewind te stoppen. Dit zou wel eens de dodelijkste vijand kunnen zijn die onze helden tot nu toe zijn tegengekomen, en haar te pakken krijgen zal een zware uitdaging zijn – vooral voor degenen die de lange klim naar de top op hogere moeilijkheden aandurven.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com