Warhammer: Chaosbane – De tweede fase van de closed bèta is nu geopend

Bigben en Eko Software maken met plezier bekend dat de tweede fase van de closed bèta voor Warhammer: Chaosbane nu geopend is. Na de populaire eerste bèta-fase, waarin spelers het team feedback gaven, is de tweede fase van de bèta nu geopend voor alle spelers die de game hebben gepre-orderd (Standard-, Magnus- of Digital Deluxe-versies).

Pre-orders blijven tijdens de bèta beschikbaar in digitale winkels en bij deelnemende retailers.

Deze tweede fase loopt van 18 tot 24 april op PlayStation 4, Xbox One en Steam.

Content van de tweede béta-fase:

  • Speelbare campaign: de eerste drie missies van Act 2 die plaatsvinden in Praag. Daarnaast is Act 1, die plaatsvindt in Nuln, verbeterd en aangepast op basis van de feedback die spelers tijdens de eerste bèta-fase gaven.
  • Twee nieuwe speelbare personages sluiten zich aan bij de Imperial soldier en de High-Elf mage: de Dwarf slayer en de Wood-Elf archer.
  • Maximum level: 25
  • Co-op modus voor maximaal vier spelers lokaal of online om de synergie tussen de vier klasses te testen.

 

Warhammer: Chaosbane is de eerste actie-RPG die plaatsvindt in de Warhammer Fantasy Battles-wereld en verwelkomt spelers in het hart van de Oude Wereld, dat nog steeds is getekend door de Grote Oorlog tegen Chaos – een bloederig conflict dat enige tijd eerder plaatsvond. Spelers kunnen de rol aannemen van een mens, high elf, wood elf of dwarf en verschillende iconische locaties verkennen die bij miljoenen fans van Warhammer Fantasy Battles tot de verbeelding spreken.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password