Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef speelbare demo valt Steam Next Fest binnen

Maak je klaar om te schieten – samen met je Slugga en Boomstikk als je toch bezig bent – want ontwikkelaar Rogueside heeft een speelbare demo vrijgegeven van het hectische 2D run & gun avontuur Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef. De demo is vandaag te downloaden als onderdeel van het Steam Next Fest-feest en is een dakka-druipend, gore-gorged, teef-teeming voorproefje van de buitensporige orgie van Ork-geweld die in de volledige game komt.

Kruip in de huid van een Flash Git, een van de vier personageklassen die in de uiteindelijke game beschikbaar zijn, en voer de vlag voor de Nobz terwijl je het Over The Wall-level te lijf gaat in je streven om Luteus Prime op stelten te zetten. De demo is een slachtpartij voor één speler en laat de krankzinnige gevechten en minibaasgevechten zien die je later dit jaar kunt verwachten als Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef wordt gelanceerd, compleet met online en lokale co-op-ondersteuning en versus multiplayer.

Warhammer 40.000: Shootas, Blood & Teef komt later in 2022 naar pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.
Van de ontwikkelaar van de veelgeprezen Guns, Gore & Cannoli franchise komt een nieuw avontuur dat zich afspeelt in het Warhammer 40.000-universum! Kruip in de huid van een woeste krijger van de Green Tide en word het speerpunt van een Ork-invasie terwijl je je een weg baant door de Hive City van Luteus Prime op een missie om je haar squig terug te vinden en wraak te nemen op je krijgsheer!

En misschien word je onderweg wel de warboss van een WAAAGH! Overleven van de sterkste is nog nooit zo leuk geweest! Struin de slagvelden af, versla machtige bazen en verzamel teefjes om je arsenaal te upgraden en je vuurkracht te vergroten!

Belangrijkste Kenmerken:

  • Gameplay boordevol actie: Een Ork zijn is nog nooit zo leuk geweest! Bereid je voor op een non-stop platformgame boordevol actie waarin je je een weg baant door een meeslepend verhaal. Je neemt het niet alleen op tegen de Astra Militarum, maar ook tegen Genestealer Cults, Space Marines en natuurlijk andere Orks!
  • Unieke klassen: Speel als een van meerdere klassen, elk met hun eigen unieke gereedschapskist en speelstijl!
  • Grote verscheidenheid aan vuurkracht: Vernietig je vijanden precies zoals jij dat wilt! Kies uit een gigantisch arsenaal aan verschillende wapens, verdeeld over verschillende categorieën. Hou je van grote explosies? Knal vijanden krachtig aan stukken met de Rokkit Launcha! Hou je ervan als je wapen een kick heeft? Pak dan de machtige Boomstikk. En onthoud… er bestaat niet zoiets als te veel dakka!
  • WAAAGH!: Als de gevechten doorgaan, blijft de woede binnenin zich opbouwen, tot het moment dat het uitbarst en de hel losbreekt! Explodeer in een storm van kogels met onbeperkte munitie en regen vernietiging op dem ‘umies!
    Online en lokale coöp-modus: Het is nog leuker om ‘umies’ neer te knallen als je het samen doet! Breng vier mensen samen, lokaal of online, en vecht door de hordes guardsmen, genestealers, aberrants, intercessors, ratlings, … in deze ongelooflijk leuke arcade-stijl co-op actie modus!
  • Versus Multiplayer: Laat je clan zien wie de felste Ork in de Green Tide is. Neem het op tegen andere gits, domineer in de strijd en laat zien wie de brutaalste of sluwste is!

 

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password