Warhammer 40,000: Rogue Trader Alpha Gaat Live!

De Warhammer 40.000: Rogue Trader gesloten Alpha test is aangekomen! De bekroonde studio Owlcat Games heeft bevestigd dat alle early founders die het Developer’s Digital Pack of de Collector’s Edition hebben gekocht, vanaf vandaag de Alpha kunnen downloaden en spelen.
De gesloten Alpha zal uiteindelijk overgaan in de Beta-versie van het spel, en zal live blijven tot de release van Warhammer 40.000. Rogue Trader: Rogue Trader’s release, wat betekent dat iedereen die het Developer’s Digital Pack of de Collector’s Edition heeft gekocht het spel vanaf vandaag vroegtijdig kan uitproberen. In-game vooruitgang wordt niet overgedragen van de ene naar de andere versie

Warhammer 40.000: Rogue Trader is de eerste cRPG die zich afspeelt in de legendarische grimmige duisternis van de verre toekomst van Warhammer 40.000. Het spel komt uit op PC en consoles, bevat turn-based gevechten en wordt geproduceerd in nauwe samenwerking met Games Workshop.

Owlcat onthulde onlangs een nieuwe gameplay trailer tijdens de PC Gaming Show 2023 Preview, waarin kijkers een voorproefje krijgen van wat het echt betekent om een Rogue Trader te zijn. Samen met de trailer werden Steam en GOG verlanglijstjes geopend voor de langverwachte titel.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com