Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr releasedatum bekend gemaakt

Neocore en Bigben Interactive onthullen dat Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr vanaf 11 mei 2018 verkrijgbaar is op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Neocore Games is een gamestudio in Boedapest met de nodige ervaring in action-RPG’s, zoals gedemonstreerd door de titel “The Incredible Adventures of Van Helsing” voor pc en consoles. Het team werkt al drie jaar aan Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr. Dit wordt de allereerste action-RPG in het Warhammer 40,000-universum.

In Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr besturen spelers een Inquisitor in de Caligari-sector, een regio vol ketters, mutanten en Chaos-demonen. De game is speelbaar in singleplayer en online co-op met maximaal 4 spelers. Om in de game te vorderen moeten spelers in een uitgestrekt universum missies met gevarieerde doelen voltooien. De speler belichaamt een van de drie klassen, elk met specifieke vaardigheden en gevarieerde, aanpasbare opties. De vernietigbare omgevingen bieden plaats aan een uniek cover-systeem dat welkome dekking kan bieden tijdens de even tactische als brute gevechten.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password