Warhammer 40,000: Dawn of War III – Super Unit Spotlight: Wraithblade

In de aanloop naar de release van Warhammer 40,000: Dawn of War III, onthullen SEGA en Relic Entertainment enkele nieuwe en terugkerende eenheden die fans kunnen commanderen. Ga naar DawnOfWar.com om op de hoogte te blijven van de laatste aankondigingen.

Wanneer een Eldar tijdens de strijd sneuvelt, moet zijn ziel worden opgesloten in een soulstone, of voor eeuwig verloren gaan in de Warp. In tijden van oorlog worden deze zielen soms verbonden met een Wraithguard-bouwsel. Omdat dit grenst aan necromantische praktijken wordt dit als immoreel beschouwd – maar nood breekt wet.

De meest gevreesde van deze tot leven gewekte krijgers zijn de Wraithblades. Wraithblades onderscheiden zich van de rest met hun ongeëvenaarde woede. Ze moeten ook gescheiden worden van andere ghost warriors – uit angst dat hun besmettelijke toorn hun verwanten verteerd.

Wraithblades zijn niet zo snel als hun bondgenoten, maar ze beginnen hun gevechten met een lange stormaanval, die steeds iets sneller gaat. Om je vijand te verrassen met een snelle uitbarsting van snelheid, kun je je troepen het best langs de invloedssfeer van een Webway Gate positioneren op het moment dat je Fleet of Foot-pauze begint. Wanneer ze dichtbij genoeg gekomen zijn, snijden ze met hun twee dodelijke Ghostswords en furieuze geest razendsnel door de vijandelijke lijnen.

Vaardigheden

  • Vengeance (passief): Wraithblades stormen een flink eind vooruit, na botsing met het doelwit verleiden ze dit korte tijd tot een tegenaanval. Tijdens gevechten krijgen Wraithblades Fury. Voor elke 10 Fury veroorzaken ze 25% meer schade.
  • Soul Recall (vereist Infinity Portal en charges): De Wraithblade verlaat zijn huidige lichaam en stuurt zijn soulstone terug naar een Infinity Portal. Als je op deze vaardigheid dubbelklikt, stuurt hij hem automatisch terug naar het dichtstbijzijnde Infinity Portal.
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password