Warhammer 40,000: Darktide Is Nu Uit

Vandaag brengt ontwikkelaar Fatshark het 4-speler co-op spel Warhammer 40.000: Darktide uit op PC via Steam, Microsoft Store en ook via PC Game Pass en GeForce Now.

Het wachten is voorbij. Welkom in Tertium
Darktide is Fatsharks liefdesbrief aan de wereld van Warhammer 40.000 en alle spelers die daarin willen spelen. Betreed de uitgestrekte korfstad Tertium en ontrafel langzaam haar mysteries met je drie teamgenoten. Er komen geen versterkingen. Er is geen hulp – jullie zijn de laatste verdedigingslinie. Lijd samen of sterf alleen terwijl de verwerpers opstaan.

Jouw karakter. Jouw speelstijl
Kies je klasse en creëer je unieke personage met alles van haar, kleding en tatoeages tot houding en stem. Kies het wapen van je keuze dat bij je speelstijl past en stel je perfecte team samen.

De toekomst is rooskleurig in de Grim Dark World
De lancering is nog maar het begin. Zoals spelers hebben ervaren tijdens de pre-launch bèta, is de wens om te luisteren naar feedback en het spel te verbeteren en uit te breiden van het grootste belang voor de toekomst van Darktide. Het spel zal de komende jaren evolueren en groeien, met frequentere kwaliteitsupdates en een gepland driemaandelijks seizoensgebonden servicemodel.
Devoted Rejects Pack
Alle bezitters van Vermintide of Vermintide 2 die Darktide kopen, ontvangen op 30 november gratis het Devoted Rejects Pack. Het pakket bestaat uit vijf unieke gezichtsaanpassingen en tatoeages die geïnspireerd zijn op de Vermintide-helden.

Warhammer 40.000: Darktide is vandaag verkrijgbaar op PC, met twee versies die je kunt kopen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password