Warhammer 40.000: Inquisitor – Sororitas Class DLC lanceert 28 november op PC

NeocoreGames heeft vandaag aangekondigd dat de Sororitas Class DLC 28 november uitkomt op PC (Steam). Deze DLC voegt als nieuwe speelbare klasse – een Inquisitor met een Adepta Sororitas achtergrond – ook wel bekend als de Sisters of Battle – toe aan Warhammer 40.000: Inquisitor – Martyr.

De Sororitas Class DLC voegt het volgende toe aan Warhammer 40.000: Inquisitor – Martyr:

  • Een nieuwe speelbare klasse: Een Inquisitor met een Adepta Sororitas (Sisters of Battle) achtergrond.
  • Nieuwe spelmechanismen: Belichaamde heilige vorm, Acts of Faith empowerments
  • Nieuwe items en item types: Vlammen, Gezegende Messen, Power Mauls, Power Halberds en meer.
  • Nieuwe passieve vaardigheden
  • Nieuwe extraatjes
  • Nieuwe enchants
  • En meer…Warhammer 40.000: Inquisitor – Martyr, oorspronkelijk uitgebracht in 2018, is de allereerste actie-RPG die zich afspeelt in het Warhammer 40.000-universum, met meerdere klassen van de Inquisitie, die de wil van de keizer uitvoeren. Warhammer 40.000: Inquisitor – Martyr is momenteel verkrijgbaar op PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series S/X. De Sororitas Class DLC komt later naar consoles.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password