War Thunder “Brings the Heat” met de nieuwe “Apex Predators”-update

Gaijin Entertainment kondigt aan dat de “Apex Predators” update voor de online militaire actiegame War Thunder al beschikbaar is voor spelers. De nadruk ligt hierbij op de 4e generatie straaljagers F-16, MiG-29 en Tornado, maar alle spelmodi hebben grote stukken nieuwe inhoud gekregen. De stemmen van vlootofficieren en bemanningen tijdens een zeeslag zijn volledig herwerkt, en vliegdekschepen kunnen nu opereren vanaf vijf nieuwe vliegdekschepen – Shokaku (Japan), Illustrious (GB), Saratoga, Lexington en Enterprise (VS). Er zijn nieuwe grondvoertuigen geïntroduceerd, namelijk de exotische Amerikaanse M728 genie-tank met een 165 mm kanon, de Franse Char 2C bis superzware tank en de Jordaanse Khalid MBT. Meer dan 20 vliegtuigen en helikopters hebben nu secundaire wapenaanpassingen, en de functie externe brandstoftanks is beschikbaar voor de nieuwe topvliegtuigen.

Tegelijk met de update-release is ook het Winter Quest-evenement van start gegaan. Spelers voltooien missies en strijden om prijzen zoals decoraties, camouflages en, het belangrijkste, vier zeldzame modellen voertuigen, waaronder de Tornado IDS Marineflieger, een Duitse versie van de Europese Tornado jachtbommenwerper. De Marineflieger is bedoeld voor de marinegevechtsluchtvaart, dus de Marineflieger heeft geen toegang tot geleide bommen, maar het toestel kan wel de AS.34 Kormoran geleide antischipraketten (nieuw in War Thunder) meenemen in de strijd.

De M728 is een gevechtsvoertuig, gebaseerd op het chassis van de M60-tank. Het werd in de jaren zestig gemaakt en is nog steeds in reserve bij het Amerikaanse leger en in dienst bij Saoedi-Arabië en Oman. De machine is uitgerust met een kraanarm op de koepel, een lier, een dozerblad en een 165 mm kaliber sloopkanon. De M728 werd actief ingezet tijdens de Vietnam- en Golfoorlog om fortificaties te vernietigen en versperringen te overwinnen, en om andere technische taken in het veld uit te voeren. Khalid (“zwaard”) is een modificatie van de Britse Chieftain-tank, die oorspronkelijk werd gemaakt voor de strijdkrachten van de Sjah van Iran onder de naam “Shir”, maar vervolgens werd voltooid voor een andere klant – het Jordaanse leger. Hij verschilt van de oorspronkelijke versie met een veel krachtiger motor en een laserafstandsmeter.

War Thunder gemengde gevechten van grond- en luchtmacht zullen zich nu afspelen op de nieuwe kaart “Gold Quarry” die een typische mijn- en verwerkingsfabriek in de Tien Shan bergen nabootst. De teams zullen moeten vechten om controlepunten tussen de steenhopen, tussen de betonnen muren van de werkplaatsen en op het grondgebied van de parkeerplaats met mijnbouwdumpers en bulldozers. Daarnaast heeft de populaire locatie “Polen” een winterversie gekregen – met sneeuwjachten en een bevroren meer dat je nu kunt riskeren over te steken om de flank van de vijand aan te vallen.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password