Wanted: Dead’s Bizarre In-Universe Kookshow gaat verder

In de nieuwste trailer voor Vivienne’s Late Night Chow, Wanted: Dead’s surrealistische in-universum kookshow, is er een hele variëteit aan dood vlees te zien. Door clips van Vivienne, gespeeld door Stefanie Joosten, af te wisselen met flitsen van Wanted: Dead geeft ons een voorproefje van wat we kunnen verwachten als het gaat om de toon van de game. Het is een donkere, onorthodoxe en soms humoristische weergave van een toekomstig dystopisch Hong Kong.

Wanted: Dead is een sci-fi actiegame met een hoog octaangehalte die stijlvol John Wick-achtig geweld brengt naar Playstation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc in Q4 2022. Je speelt als Lt. Hannah Stone, gevangen als een van de verliezende strijders in een wereldwijde oorlog en krijgt een laatste kans om aan haar gevangenschap te ontsnappen als ze de leiding krijgt over een eliteteam dat buiten het blikveld van de traditionele politiemacht werkt, bekend als “Zombie Squad”. Stap in een retro-cyberpunk visie van Hong Kong waar synthetische werknemers en geavanceerd wapentuig bestaan naast VHS-banden en auto’s die rechtstreeks uit de jaren 90 lijken te komen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password