Wanted: Dead Krijgt Nieuwe Finishers Uitgelegd Video

110 Industries komt met een nieuwe aflevering van hun Wanted: Dead Explained, na de ‘Combat Explained’-video van vorige week. Ontdek in deze nieuwe trailer alles wat er te weten valt over Wanted: Dead en hun belang voor de gameplay. Wanted: Dead is nu te pre-orderen en komt naar PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S & PC op 14 februari, Valentijnsdag 2023.
Wanted: Dead is niet voor doetjes, met meer dan 50 woeste en unieke finisher-moves, waarvoor meer dan 100 uur motion capture en een toegewijde groep stuntmannen nodig waren.

Takedowns in Wanted: Dead zijn explosief gevarieerd en bevatten situationele kills, omgevingsgevaren en unieke takedowns die specifiek zijn voor vijandige types. Deze kills zorgen voor bloeddorstige beelden bij de aanval en dienen tevens een belangrijk tactisch doel door verloren gezondheid aan te vullen. Het is echter niet zo makkelijk als het lijkt, want spelers zullen leren dat het uitvoeren van takedowns en finisher moves essentieel zijn voor progressie en bepaalde confrontaties verslagen kunnen worden.

Al heel vroeg in het spel wordt Hannah’s ultieme aanval vrijgespeeld. Met deze sluwe aanval kun je gestapelde vijanden op een hoop gooien en verwoestende kettingreacties uitvoeren waarmee je een hele kamer vol vijanden kunt uitschakelen. Finishing strikes werken doordat elke vijand een onzichtbare stamina-balk heeft (melee-vijanden hebben doorgaans meer stamina dan afstandsvechters). Als de speler vijanden schade toebrengt, loopt deze stamina-balk langzaam leeg en zodra hun stamina tot nul is gedaald, komt de vijand in een wankele animatie en kan hij door de speler worden geëxecuteerd. Een andere manier om een finisher te bereiken is door op het laatste moment te pareren met een zwaard of zijarm, waardoor het uithoudingsvermogen van de vijand automatisch afneemt en de perfecte opening ontstaat voor een kill.

Wanted: Dead gebruikt een slim systeem voor het activeren van finishing animaties. Eerst zoekt het algoritme naar de mogelijkheid van een omgevingsmoord of een situationele moord zoals het gebruik van een eigen wapen tegen de vijand. Vervolgens zorgt het algoritme ervoor dat de speler een sterke visuele afwisseling heeft door constant te bewegen en rond vijanden te draaien om epische takedowns te bereiken. Deze finisher-moves zijn niet alleen visceraal en adembenemend, maar dienen ook een gevechtsdoel, waardoor de gameplay boordevol actie zit.

“We hebben veel plezier beleefd aan het creëren van deze unieke finisher combo’s in Wanted: Dead en kunnen niet wachten tot spelers wat chaos creëren op Valentijnsdag,” aldus Sergei Kolobashkin, oprichter en Creative Director bij 110 Industries. “Blijf bij de actie en houd je ogen open voor meer Wanted: Dead Explained video’s die binnenkort verschijnen!”

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password