Wanted: Dead gaat recht naar het hart in nieuwe Valentijnsdag trailer

Deze Valentijnsdag komt 110 Industries met het toepasselijke rood-gekleurde geschenk dat de bloedige nieuwe Wanted: Dead Valentine’s Day trailer is. De trailer trakteert ons op een kijkje in de stijlvolle high-octane gevechten van de game, compleet met spectaculaire John Wick-esque stijl finishers en, ledematen doorsnijdende zwaardvechten.
Ontwikkeld door de Japanse studio Soleil, combineert Wanted: Dead combineert melee zwaardgevechten, spannende vuurgevechten en een uniek systeem om ledematen af te hakken tot een diepgaande actietitel, geïnspireerd door de mechanisch rijke gevechtssystemen uit titels als Devil May Cry, Bayonetta en Metal Gear Rising: Revengeance.

Spelers kruipen in de huid van Lt. Hannah Stone, die in een duistere en gevaarlijke visie van cyberpunk Hong Kong stapt als leider van de “Zombie Squad”, een eliteteam dat buiten het blikveld van het traditionele politiekorps werkt. Je zult verliefd worden op Stone’s elite gevechtsvaardigheden die stijl en inhoud combineren, met coole slow-motion sequenties, de mogelijkheid om orders te geven aan teamgenoten en een mechaniek om ledematen af te hakken waardoor vijandelijke aanvalspatronen veranderen.

Je date met Wanted: Dead op Valentijnsdag stop je bij het Atomic Heart diner. Het diner biedt een afwisseling op de adrenalinegevechten in de game en is een plek waar Lt. Stone kan chillen terwijl ze eten en drinken nuttigt voor buffs die haar zullen helpen tijdens haar dodelijke missies, terwijl wij spelers de kans krijgen om de excentrieke cast van personages te leren kennen die haar team vormen.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password